Meer dan 15 jaar ervaring in koeltechniek en warmtepompen!

Airco Inbedrijfstelling bij Antartico BV – Vanaf €350 excl. BTW!

Bij Antartico BV bieden wij deskundige inbedrijfstelling van airco’s aan. Het correct opstarten van uw airconditioningsysteem is essentieel voor een efficiënte werking en voldoet aan de F-gassen verordening. Onze gecertificeerde experts zorgen voor een professionele installatie, zodat uw systeem optimaal functioneert.


Onze Airco Installatie Service

Bij Antartico BV verzorgen wij een uitgebreide service voor uw airconditioning. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

  • Koeltechnische Aansluiting: Wij controleren en sluiten de koelleidingen tussen de binnen- en buitenunit aan om ervoor te zorgen dat uw systeem goed werkt.
  • Druktest en Vacuüm: We voeren een druktest en vacuüm uit om te garanderen dat het systeem vrij is van lucht en vocht. Dit voorkomt toekomstige problemen.
  • Bijvullen van Koelmiddel: Indien nodig vullen we het systeem bij met koelmiddel om de efficiëntie van uw airconditioner te waarborgen.
  • Functionele Controle: We controleren of het systeem correct functioneert en voldoet aan alle technische vereisten.
  • Opstart en Uitleg: Na de opstart voorzien wij u van gedetailleerde informatie over het gebruik en de instellingen van uw airco.

Voorwaarden voor Uw Airco Service

Om een succesvolle opstart te garanderen, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Voltooide Installatie: Zorg ervoor dat de koelleidingen en bekabeling correct zijn aangesloten volgens de installatiehandleiding van uw airco. Controleer ook de elektrische aansluitingen en condensafvoer.
  2. Toegankelijkheid: Zowel de binnen- als buitenunit moeten gemakkelijk toegankelijk zijn. De buitenunit moet bereikbaar zijn en voorzien van 220 V voeding.
  3. Foto’s van de Installatie: Maak duidelijke foto’s van de installatie en stuur deze mee met uw aanvraag.
  4. Aanmeldingsformulier: Vul een aanvraagformulier in en stuur dit naar Antartico BV om een afspraak voor de inbedrijfstelling te maken.

Waarom Kiezen Voor Antartico BV?

Antartico BV staat voor deskundigheid en betrouwbaarheid zorgen voor een zorgvuldige airco inbedrijfstelling en bieden uitgebreide ondersteuning. Dankzij onze ervaring en expertise garanderen wij een optimaal werkend systeem.

Neem vandaag nog contact op met Antartico BV voor een zorgeloze en professionele opstart van uw airco, al vanaf €350 excl. btw. Zo bent u verzekerd van een perfect werkend systeem!